Afspil TDC / Yousee play musik på din mac, mobiltelefon, MP3-afspiller og på almindelig cd'er ved at fjerne DRM


For at afspille TDC / Yousee play's musikfiler på din mac, ipod, mp3-afspiller, iPhone, mobiltelefon eller bare igennem iTunes på en Mac eller brænde musikken ud på cd'er, så skal man omgå deres DRM (Digital Rights Management). Dette kan gøres ved at anvende et program som hedder SoundTaxi. Da SoundTaxi er afhængig af Windows Media Player, betyder det at du skal have en computer med Windows på, for at lave filerne om.

Prøve version
Køb her (€20.99)
Prøve version
Køb her (€14.99)
Prøve version
Køb her (€29.99)
Prøve version
Køb her (€44,99)
TING DU SKAL BRUGE:
:: SoundTaxi
:: Windows
:: Adgang til TDC / Yousee Play
:: En computer, som kan afspille TDC / Yousee play filer

SoundTaxi findes i flere versioner. To af dem er en Platinum og en Professionel udgave. Platinum udgaven koster €14.99 (i skrivende stund ca. 130 kr.) og Professionel udgaven koster €20.99 (i skrivende stund ca. 170 kr.).

Forskellen på de 2 udgaver er hastigheden. SoundTaxi Platinum konverterer kun 2 sange på samme tid og har en maksimal konverteringshastighed på 6 gange afspilningshastigheden, hvorimod SoundTaxi Professional kan konvertere op til 16 filer på samme tid med en hastighed på op til 50 gange afspilningshastigheden. SoundTaxi Professionel kan også rippe cd'er. Spørger du mig, så er de ekstra penge givet rigtig godt ud, hvis man vil fjerne DRM på mange sange.
Tryk her for at købe SoundTaxi Platinum (€14.99)
Tryk her for at købe SoundTaxi Professionel (€20.99)

Efter at have købt programmet skal du nu hente sange fra TDC / Yousee play, også fjerne deres DRM med SoundTaxi. Det vil betyde, at de sange som du får ud fra programmet kan afspilles på din mac (selv gennem iTunes), iPod, iPhone, mp3-afspiller, mobiltelefon, og du kan sågar brænde dem ud på en cd og høre dem på dit eget anlæg. Musikken er så at sige fri.

En lille guide til hvordan man fjerner DRM fra TDC / Yousee play:
1. Hent musikfilen fra TDC / Yousee play (hvis du har downloadet et helt album, så husk at pakke filerne ud).
2. Åben SoundTaxi.
3. Tryk på "Select Files" og vælg de filer som du vil have fjernet DRM på.
4. Tryk "Convert", og processen er i gang.

NB: Første gang du bruger programmet kan du med fordel først vælge "Settings" og vælge hvor den skal gemme dine nye filer uden DRM og hvor meget de skal fylde. Inden du bruger programmet skal du først lige afspille et par sange i Windows Media Player, for at få opdateret Windows Media Player til at kunne afspille formattet, da dette er krævet for at SoundTaxi kan konvertere sangene. :-)

Jeg synes personligt at pengene for programmet er givet godt ud, da man igennem TDC / Yousee play for adgang til en enorm musikdatabase, som man vha. SoundTaxi kan afspille med og over alt. Tænk på alle de cd'er og indkøb i fx iTunes der er sparet. :-)

Herunder er der en hurtig gennemgang af programmet og hvordan man konvertere filerne:

Vælg bedre opløsning for at kunne læse teksten. ;-)

Et lille screenshot af SoundTaxi Professionel:


SoundTaxi findes også i 2 lidt dyrere versioner:
Tryk her for Professionel+VideoRip udgaven (€29,99 ~ 250 kr. Her kan man også rippe videoer)
Tryk her for at købe hele SoundTaxi Media Suite (€44,99 ~ 360 kr. Konverterer lyd og video, downloader web video, music downloader, web radio recorder og DVD backup program)

DRM Buster (link henter prøveprogram) og TuneBite er andre programmer, som gør det samme. SoundTaxi er bare billigere. Det ligner endvidere lidt at DRM Buster bare er en kopi af SoundTaxi. ;-)

Er du usikker på om det virker, så hent SoundTaxi Professionel i en begrænset prøve version her. I denne kan du kun konvertere de første 30 sekunder af sangene indtil du køber en licens til programmet.

PS. hvis du søger efter en native konverter til mac OS X, så kan jeg fortælle at den desværre ikke eksisterer. Filerne fra TDC / Yousee play er desværre kun til Windows, men hvis man frigør musikken for DRM igennem Windows og SoundTaxi, så kan de frit afspilles på en Mac, ipod, mp3-afspiller, iPhone, mobiltelefon eller igennem iTunes på en Mac

Har du spørgsmål til processen, så send endelig en e-mail eller skriv en kommentar.
Prøve version Prøve version Prøve version Prøve version
Køb her (€20.99) Køb her (€14.99) Køb her (€29.99) Køb her (€44,99)

18 kommentarer:

 1. Det virkede perfekt! Simpelt og hurtigt. Kan kun anbefales, og kvaliteten af musikken var også god.. Tak for guiden.

  SvarSlet
 2. hvad gør jeg forkert siden computeren siger "error"..

  SvarSlet
 3. Det er sket en gang for mig, men så gik jeg ind i windows media player og afspillede en sang fra TDC play, hvilket gjorde at licensen blev fornyet, og derefter kunne jeg konvertere dem.. Så længe man kan afspille musikken i windows media player, så længe virker SoundTaxi.. :-)

  SvarSlet
 4. DEN VIL KUN HENTE 1.30 MINUTTER AF SANGEN :-(

  SvarSlet
 5. Af alle (og det er mange) de blogs/fora/anbefalinger/guides jeg har pløjet igennem den sidste uge for at få "skidtet" til at virke så er det her dog den bedste guide.

  hvis jeg så bare havde fundet denne først!

  af hjertet tak

  SvarSlet
 6. Har du husket at aktivere SoundTaxi med din aktiverings kode? Ellers er det bare en trial version du har, hvor det kun er muligt at konvertere 1.30 minutter.

  SvarSlet
 7. Min vil også kun hente 1.30 min af sangene det er alle sange.. jeg kører med trial men har også prøvet pro -> soundtaxi

  SvarSlet
 8. Så længe at du kører med trial versionen kan du ikke konvertere mere end 1.30 min af sangene. Nogle gange skal man lige afspille én fil i windows media player for at få den til at hente en licens på ny til filen. Hvis du kører med trial, så aktiver den med din kode. Det virker for ufattelig mange mennesker, så det ville da være underligt hvis det ikke også skulle virke for dig. :-)

  SvarSlet
 9. Tak skal du have :D

  SvarSlet
 10. God, informativ walkthrough!
  Jeg kører med Win7 (64 bit) Er der nogen med erfaringer for eller imod 64 bit styresystemer, eller Win7?

  SvarSlet
 11. Umiddelbart skulle der ikke være noget problem. Har flere venner som anvender det med 64-bit versioner. Så der skulle ikke være noget problem der.. :-)

  SvarSlet
 12. har de ændret koderne? min sound taxa kan ikke fjerne dem længere

  SvarSlet
 13. Det er ligegyldigt om de ændrer koderne eller ej. Så længe du kan afspille sangene, så kan du også kopiere dem. Prøv at afspille en sang i Windows Media Player, så du får fornyet din licens. Prøv derefter med Sound Taxi igen.

  SvarSlet
 14. Har alle betalt moms oveni de beløb der nævnes?

  SvarSlet
 15. Det går jeg ud fra der er, eller, det ved jeg egentlig ikke. Det må der være, da beløbene bare er taget fra betalingssiden.

  SvarSlet
 16. Super guide. Bruger SoundTaxi på Win7 64bit, havde dog problemer med at konvertere flere en 15-20 nummer af gangen, indtil jeg fandt ud af at SoundTaxi skulle startes i "Kør som Administrator" mode.

  SvarSlet
 17. Super smart, men forstår altså ikke hvorfor man ikke bare kan hente musik-numrene som mp3 filer allerede fra TDC Plays hjemmeside ?

  SvarSlet
 18. Det kan man også godt, men så er de beskyttede af DRM og kan ikke anvendes på mac, iphone, ipod, mp3-afspillere, brændes ud på cd'er osv. osv.. Så derfor er SoundTaxi super smart, da den fjerner DRM. :-)

  SvarSlet